Diyarbakır'da Türk milli eğitim tarihinde bir ilk

Milli Eğitim Bakanı tarafından Diyarbakır’a Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Doçent Doktor Feysel Taşçıer bir ilke imza attı. Milli Eğitim Müdürü Doçent Doktor Taşçıer, tahta başına geçti ve öğrencilere ders verdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü olarak atadığı akademik ünvanlı Doçent Doktor Feysel Taşçıer eğitime yeni soluklar getiriyor. Öğretmenler ve öğrencilerle omuz omuza çalışıp, gelecek nesillerin eğitimini en iyi noktaya getirmek için yeni projelere imza atan Doçent Doktor Feysel Taşçıer, bir ilki de gerçekleştirdi.

Taşçıer, rastgele bir okula girdi. Öğrencilere akademik kimliğiyle ders anlattı. İl Milli Eğitim Müdürü’nden ders alan öğrenciler bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Doçent Doktor Feysel Taşçıer, bu yeni yaklaşımıyla hedefin, öğrencilere daha da yakınlaşmak olduğunun altını çizdi. Taşçıer, gençlerin psikolojilerinin bu yaşlarda çok önemli olduğunu ve bu yaşlarda geleceklerinin şekillendiğini hatırlattı.

Sadece öğretmen olarak değil zaman zaman okul müdürü olarak da çalışacağını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Taşçıer, böylelikle öğretmenlerle de yakın temas sağlayacağını açıkladı.

Hedeflenen ders sayısına gelince, bu uygulama Diyarbakır'da bir ilk olacak.