Diyecek söz bulamıyoruz! Tekel bayii işleten kadına yabancı uyruklu şahıstan cinsel ilişki teklifi

İğrenç olay İstanbul'da bir tekel bayisinde meydana geldi. Dükkan işletmecisi kadın, yabancı uyruklu bir şahsın kendisine cinsel ilişki teklif etmesiyle öfkeden deliye döndü. Esnaf kadın kasadan çıkıp yabancı uyruklu şahsın yanına giderek önce tokatladı sonra da yaka paça dışarı çıkardı. O anlar dükkanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul'da bir tekel bayisinde esnaflık yapan kadın, dükkanına gelen yabancı uyruklu şahsın tacizine maruz kaldı. Dükkan işletmecisi kadın, yabancı uyruklu bir şahsın kendisine cinsel ilişki teklif etmesiyle çılgına döndü. Esnaf kadın şahsın yanına giderek önce tokatladı, sonra da yaka paça dışarı çıkardı.

Tekel bayii işleten bir kadın, dükkanında alışveriş yapacağını sandığı yabancı uyruklu şahıs cinsel ilişki teklif etmesiyle neye uğradığı şaşırdı.

Esnaf kadın tacizciye acımadı

Dükkanına gelen yabancı uyruklu şahıs esnaf kadına cinsel ilişki teklif etti. Kasanın bulunduğu alandan çıkarak şahsa tokat atan kadın daha sonra yaka paça dışarı attı. Görüntülerde kadının tepkisinin sokakta da sürdüğü görüldü. Olayın devamında ise ne olduğu bilinmiyor.