Dizi dünyası sosyal medyayı karıştırdı! Masumiyet ve Sen Çal kapımı hayranları birbirine girdi

Dizi dünyası sosyal medyayı karıştırdı. Kerem Bursin ve Hande Erçel'li Sen Çal Kapımı ve Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır'lı Masumiyet dizisinin hayranları sosyal medyada birbirine girdi!

Dizi dünyası sosyal medyayı karıştırdı! Masumiyet ve Sen Çal kapımı hayranları birbirine girdi

Dizi dünyası karıştı! Sen Çal Kapımı ve Masumiyet dizisi birbirine girdi! Final olay yarattı

FOX TV’nin sevilen iki dizisi olay yarattı. Masumiyet dizisinin final kararı almasıyla Sen Çal Kapımı dizisi ve Masumiyet dizisi hayranları iddiaya göre sosyal medyada birbirlerine girdiler.

Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Deniz Işın, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü gibi isimlerin olduğu Masumiyet dizisinin fişi çekilmişti. Hatta magazin dünyasında yer alan bir takım haberlere göre final haberinin ardından Hülya Avşar sinirlenmiş ve set ekibini basmıştı.

Tüm bu haberler bir yana dizi hayranları da sosyal medyada birbirine girdi. İddiaya göre reytinglerde 5. Sırada yer almasına rağmen Masumiyet dizisi için final kararı alınması haksızlık olarak algılandı.

Dizi dünyası sosyal medyayı karıştırdı! Masumiyet ve Sen Çal kapımı hayranları birbirine girdi - Resim : 1

Ancak bu durum aslında Masumiyet dizisinin Sen Çal Kapımı dizisinin reytinglerinden iyi olduğunu da ortaya koydu.

Yinede Masumiyet dizisinin final yapması Sosyal medyada “Sen Çal Kapımı dizisi reyting sıralamasında ilk 10’a bile giremiyor ama nedense Masumiyet dizisi bitiriliyor. Tek sorun reytingse Sen Çal Kapımı dizisi de bitmeli” yorumlarına neden oldu.

Başrollerinde çiçeği burnunda aşıklar Kerem Bursin ve Hande Erçel’in rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerde ilk 10’a girememesine rağmen sezon finali kararı aldı.

Masumiyet dizisi Pazar günü ekranlara gelecek bölümüyle son kez izleyici karşısına çıkacak.