Doğa gezisine çıkan karı koca, derede korkunç manzarayla karşılaştı. Yaptıklarını görenler gözlerine inanamadı. Biraz daha geç kalsalar, her şey bitmiş olacaktı

Doğa gezisine çıkan karı koca, ormandaki derenin yanından geçerken korkunç bir manzara ile karşılaştı. İki geyiğin birbirine geçmiş boynuzlarıyla bitkin ve ölmek üzere olduğunu gördüler. Birbirlerinden kurtulmak için uzun süre çaba sarf ettikleri tahmin edilen geyiklerin boynuzlarını kilitlemeleri oldukça nadir görülen bir durumdur.

ABD'nin Michigan eyalatindeki Kent County kentinde doğa gezisine çıkan bir çift, ormandaki derenin yanında korkunç bir manzara ile karşılaştı. İki geyiğin boynuzlarını birbirine kilitlemediğini gören çift, geyiklerin ölmek üzere olduklarını fark etti.

ÖLÜMÜ BEKLİYORLARDI

Uzun süre boynuzlarını kurtarmak için çabaladıkları tahmin edilen geyikler sonunda pes ederek suyun içinde ölümü bekliyorlardı. Ancak, son anda imdatlarına onları gören çift yetişti. Geyikler, ekipler tarafından kurtarıldı ve doğal alanlarına geri döndüler.