Doğada ava giderken avlanmak böyle oluyor işte. Kolayca sürüngeni yiyebileceğini sandı, boğulurken gözleri dışarı fırladı

Doğada kaydedilerek sosyal medyada paylaşılan görüntüler, izleyenleri hayrete düşürdü. Doğada ava giderken avlanmak böyle oluyor işte. Gözüne bir yılan kestiren şahin, onu midesine indirmek için yanına kanat çırptı. Sürüngeni kolayca yiyebileceğini sandı ancak sürüngen onu öyle bir yakalayıp boğdu ki, gözleri dışarı fırladı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Aç olan şahin, doğal ortamında dişine uygun bir yiyecek ararken sürünen yılanı gördü. Ancak başına geleceklerden habersizdi. Şahin, yılanın yanına gitti ve onu mideye indirmek için hamle yaptı. O gün yem olmamaya niyetli yılan ise saldırıya karşılık verdi. Şahinin vücudunu saran yılan, vahşi kuşu savunmasız hale getirdi. 

Doğada ava giderken avlanmak böyle oluyor işte. Kolayca sürüngeni yiyebileceğini sandı, boğulurken gözleri dışarı fırladı - Resim : 1

AVA GİDERKEN AVLANDI

Kuşun bedenini saran yılan, boğazını da sıkmaya başladı. Sürüngeni kolayca yiyebileceğini sandı ancak sürüngen onu öyle bir yakalayıp boğdu ki, gözleri dışarı fırladı. Doğada, ava giderken avlanmak deyiminin birebir yaşanmışı saniye saniye kaydedildi.