Doğada birçok canlıyı korkutan ve avlayan o canlı bu kez av oldu! Vahşi doğada kimsenin acıması yok

Vahşi doğada kimsenin kimseye asla ama asla acıması yoktur. Kimi zaman avcıyken kimi zamansa av olabilirsiniz. Doğanın vahşi ve soğuk kanlı hayvanı ve vahşi kediciğin kıran kırana yaptığı savaşın sonucunda kazanan belli oldu. Doğada birçok canlıyı korkutan ve avlayan o canlı bu kez av olmaktan kaçamadı.

Doğada birçok canlıyı korkutan ve avlayan o canlı bu kez av oldu! Vahşi doğada kimsenin acıması yok

Arizona'daki Imperial Ulusal Yaban Hayatı Koruma Alanı'ndaki hareket sensörlü kamera, vahşi doğanın korkunç ve acımasız yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Doğada birçok canlıyı korkutan ve avlayan o canlı bu kez av olmaktan kaçamadı. 

''ZEHİRLİ YILANLAR DA ARA SIRA MENÜYE GİRİYOR''

ABD Balık ve Yaban Hayatı Servisi Perşembe günü X aracılığıyla şöyle açıkladı : "Vaşaklar olağan yemek planlarını ara sıra bir çıngıraklı yılanla renklendirmeyi seviyorlar." "Tavşanlar ve tavşanlar genellikle en sevilen yemektir, ancak zehirli yılanlar da ara sıra menüye girer."

Bir çıngıraklı yılana meydan okumak vaşak için riskli görünse de, hızları ve içgüdüleri sürüngenleri kontrol altına alma işini oldukça rutin hale getirecek kadar güçlüdür. Belki de en dikkate değer örnek, 2020'de Kaliforniya'nın Angeles Ulusal Ormanı'nda çekilen "tırnak ısıran" görüntülerdi. Bu klip aşağıda yer alıyor.

 

Doğada birçok canlıyı korkutan ve avlayan o canlı bu kez av oldu! Vahşi doğada kimsenin acıması yok - Resim : 1