Doğada düğün yapmak isteyen çift, masanın üzerinde duran canavarı görünce dehşete düştü. Her tarafı yıktı geçti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado eyaletinde doğada düğün yapmak isteyen çift, masanın üzerindeki canavar nedeniyle dehşete düştü. Masaların üzerine çıkan ayı, her tarafı dağıttıktan sonra aşağı indi.

Doğada düğün yapmak isteyen çift, masanın üzerinde duran canavarı görünce dehşete düştü. Her tarafı yıktı geçti

ABD'nin Colarado eyaletindeki düğünde ilginç olaylar yaşandı. Cailyn McRossie-Martinez ve Brandon Martinez, bu yaz evlenmeye karar verdikten sonra hayatllerindeki doğa düğününü gerçekleştirmek amacıyla ormanlık alanda bir yer tuttular fakat başlarına geleceklerden ikisi de habersizdi.  

Doğada düğün yapmak isteyen çift, masanın üzerinde duran canavarı görünce dehşete düştü. Her tarafı yıktı geçti - Resim : 1

MASALAR KURULDU, HER ŞEY TAMAMDI 

Çiftin düğünü için masalar kuruldu ve konukların gelmesi beklenmeye başladı. Bu dakikaya kadar her şey tamamdı. Fakat sonrasında çok kötü bir şey oldu. Çift masaların üzerine bakınca o korkunç manzarayı gördü. 

Doğada düğün yapmak isteyen çift, masanın üzerinde duran canavarı görünce dehşete düştü. Her tarafı yıktı geçti - Resim : 2

HER YERİ DAĞITMIŞTI 

Dev ayı, masaların üzerine çıktıktan sonra her yeri dağıtmıştı. Bardakları ve tabakları kıran ayı, etraftakilere de korku dolu anlar yaşattı.