Doğada onu hep kahverengi görüyordunuz. Beyaz karlar arasında beyaz şekilde ilk kez göreceksiniz. Cüssesi de dev gibi

Doğanın en hırçın canlılarından biri olan devasa büyüklükteki bizonlar, koyu kahverengi renkleriyle biliniyorlardı. Bu defa dev cüssesiyle karların içinde kameralara yakalanan bizon, rengiyle dikkat çekti. Bu defa kirli beyaz renkte görülen bizonun albino olduğu söylendi.

Doğanın hırçın çocuğu olan bizonlar, sinirli suratları ve devasa boyutlarıyla insanlar ve diğer yaban hayatı canlıları için oldukça korkutucu olabiliyor. Hatta öyle ki, bizonların evi olarak kabul edilen ABD'deki Yellowstone Milli Park'ına giden herkes onlardan uzak durmaları için uyarılıyor. Ancak onlara yaklaşmaya devam eden insanların görüntüleri, sosyal medyada paylaşılmaya devam ediyor. 

Doğada onu hep kahverengi görüyordunuz. Beyaz karlar arasında beyaz şekilde ilk kez göreceksiniz. Cüssesi de dev gibi - Resim : 1

İLK DEFA GÖRÜLDÜ

Bu defa kaydedilen bizon görüntüsü, bir saldırı videosu değildi. Koyu kahverengi olarak bilinen canlı, karların arasında kameraya kaydedilen görüntülerinde kirli beyaz bir renkte görüldü. Görenler gözlerine inanamadı. Oldukça nadir görülen beyaz bizonun görüntüleri binlerce kez izlendi. Uzmanlar, onun albino bir bizon olduğunu ve renk pigmentlerine sahip olmadığı için bu renkte olduklarını dile getirdi.