Doğada sert ve hızlı avlarıyla tanınan vahşi yaratık, sabırla avına yaklaştı. O nadir anlar, şanslı biri tarafından saniye saniye kayda alındı

Doğada sert ve hızlı avlarıyla tanınan vahşi bir kedi olan dağ aslanı, sabırla gözüne kestirdiği avına yaklaştı. O nadir anlar, saniye saniye kaydedildi. Dağ aslanını avlanırken yakalamak oldukça zor anlardan biri olarak biliniyor. Ancak şanslı kişi, o anlara şahitlik etti ve dünyadaki milyonlarca insana da göstermek için görüntüleri paylaştı.

Dağ aslanları sadece havalı bir hayvandır. Pumalar olarak da bilinirler, inanılmaz derecede ele geçmeleri zordur ve çoğu zaman yalnızca onları görmenizi istediklerinde görülürler. 175 kiloya kadar ağırlığa sahip olabilirler ve piyasadaki en acımasız avcılardan bazılarıdır. Avlarını oldukça sert ve hızlı şekilde avlamalarıyla ünlüdürler.

AVINA SABIRLA YAKLAŞTI

Doğada en nadir anlardan birine şahitlik eden kişi, avına sabırla yaklaşan dağ aslanını kayda aldı. Dağ aslanı bir süre sabırla bekledi ve yavaş yavaş ilerledi. Geyik ise tam ağaçların arasından çıkarken avcısı ile burun buruna kaldı. Aniden arkasını dönüp ağaçların arasına dooğru koşmaya başladı. Video orada noktalandı ancak tahminler dağ aslanından yana.