Doğada sürüngenlerin kralını hiç böyle içler acısı bir halde görmediniz. Paramparça şekilde ağzında getirdi

Doğada sürüngenlerin kralını hiç böyle içler acısı bir halde görmediniz. Güney Afrika'da ağzında kocaman bir yayın balığı ile sudan dışarı çıkan timsahın görüntüleri büyük ses getirdi.

Doğada sürüngenlerin kralını hiç böyle içler acısı bir halde görmediniz. Paramparça şekilde ağzında getirdi

Doğada sürüngenlerin kralını daha önce hiç böyle içler acısı bir halde görmediniz. . Güney Afrika'da girdiği sudan ağzında kocaman bir balık ile çıkan timsah gören herkesi adeta şok etti. Doğanın acımasız yüzünü gözler önüne seren bu olay bir safari şirketi tarafından anbean görüntülendi. 

Instagram aracılığı ile paylaşılan görüntüler için Dulini Lodge şu açıklamayı yaptı: "Genç bir Nil Timsahı, yeni yakaladığı devasa yayın balığını gururla sergileyerek bizi şaşırttı . Balık, herhangi bir timsahın beslenmesinin birincil bölümünü oluşturur ve özellikle genç timsahlar yıllar içinde büyüyüp geliştikçe hayati önem taşır."

AFRİKANIN EN BÜYÜK YIRTICISI

Çekilen görüntülerde, timsah yemeğiyle birlikte suya geri dönmeden önce ağzında tuttuğu yayın balığı hareketsiz vaziyette ağzında duruyor. 

 Afrika'nın en büyük yırtıcıları olarak bilinen Nil timsahları pusu uzmanları balıkların yanı sıra diğer sürüngenleri, memelileri ve kuşları da avlar. Yüzlerce hayvanı avlayabilen Nil timsahları ayrıca  her yıl yüzlerce insanın ölümüne de neden oluyor. 

26 Afrika ülkesinde bulunan Nil timsahlarının boyu yaklaşık 5 metre ve ağırlığı ise 680 kilogramdan fazla olabiliyor.