Doğanın en ağır canlısı...Her birinin kilosu 4.000 ilâ 7.000 kg arasında değişiyor. Bir anda hareketlendiler, yeryüzünü sallaya sallaya kaçtılar

Doğanın en canlılarından biri olan filler, bir anda hareketlendiler ve sürü halinde yeryüzünü sallaya sallaya kaçmaya başladılar. Çünkü arkasında korkunç bir sel onları sulara katmak için var gücüyle geliyordu. Ancak filler, 4.000 ile 7.000 kilogram arasında değişen ağırlıklarına rağmen koşmaya başladı. Dünyanın en zeki hayvanlarından olan fillerin hızları da oldukça etkileyiciydi. Sürü halinde kendilerini korumak için güvenli bir yere gidene kadar koştular.

Doğanın en ağır canlılarından olan fillerin kiloları 4.000 ile 7.000 kilogram arasında değişiyor. Ancak tüm bu cüsselerine rağmen zor bir durumla karşılaştıklarında kendilerini korumak için var güçleriyle koşabiliyorlar. Namib Çölü'nde bir fil sürüsüne doğru bir su duvarının geldiği anlar kayda alındı. Sürünün reisi bir şekilde bunun geldiğini biliyordu ve ani sel onları yakalamadan önce hepsini daha yüksek bir yere çıkarmaya odaklandığı görüldü. 

İNANILMAZ GÖRÜNTÜLER

Ani bir sel, ortasında çok fazla hasar bıraktı. Ancak bu durum, dünyanın en zeki hayvanlarından biri olan fillerin aynı zamanda ne kadar hızlı olduklarını gözler önüne serdi. Bölgede onlarca yıldır görülen en büyük sel olmasına rağmen fil sürüsü zamanında güvenli bir yere ulaşacak kadar şanslıydı.