Doğanın en güçlü hayvanı, sürüden birini kapıp çiğnemeye başladı... Sürüdekiler çığlık içinde toplandı, o anda inanılmaz bir şey oldu

Avladıkları bir hayvanla ziyafet çeken küçük bir sürü, en rahat oldukları anda beklenmedik bir saldırıyla sarsıldı. Doğanın en güçlü hayvanı olan ormanlar kralı bir anda ortaya çıkıp sürüden birini kaptı. Vahşi mücadele video kaydına alındı...

Avustralya'dan Margot ve Maddie Lowe, Güney Afrika'daki Arathusa Safari Lodge'daki safarilerinin ikinci günündeyken, önceki gün aslanlar tarafından öldürülen bir manzaraya geri döndüler. Ancak bugün etrafta aslan yoktu, bunun yerine kalıntılarla beslenen bir sırtlan klanı vardı.

BİR ŞEYLER TERS GİDİYORDU

Aniden atmosferde bir değişiklik oldu, bazı sırtlanlar beslenmeyi bırakıp çok yoruldular. Grup bir şeylerin ters gitmek üzere olduğunu hissedebiliyordu!

Sonra birdenbire kocaman bir erkek aslan hücuma geçti. Sırtlanlar her yöne dağıldılar ve hoşnutsuzlukla ciyakladılar. Şans eseri tehlikeyi hisseden sırtlanlar için kaçışları kolay oldu. Yemek yemekle meşgul olan diğerleri sadece birkaç santim farkla kaçmayı başardılar.

HIZLI OLMAYAN YAKALANDI

Ancak şanssız bir sırtlan yeterince hızlı değildi ve yakalandı. Aslan ve sırtlan tam bir yaz saldırısında takla attılar. Aslanın güçlü çeneleri sırtlanın kafasını ölümcül bir şekilde kavradı. Olağanüstü bir şey olana kadar durum sırtlan için çok kötü görünüyordu. Klanı yardımına koşarak bu hayvanlar arasında var olan yakın bağları ortaya koydu.