Doğanın en güzel örneklerinden biri... İş birliği içinde hareket eden dünyanın en yırtıcı çifti, kameraya yansıdı. Yaptıkları şeyi görenler hayran kaldı

Doğanın en güzel örneklerinden biri kayda alındı. O görüntüleri görenler hayran kaldı. Dünyanın en yırtıcı kuşlarından birini daha önce hiç kimse böyle görmemişti. Ömür boyu çiftleşen kel kartal çifti, yuvalarındaki yumurtalarını korumak için iş birliği içinde hareket ederken görüldü. Yumurtayı biri beklerken diğeri gidip yiyecek buldu.

Kel kartallar, genellikle ömür boyu çiftleşir ve ömürleri 30 yıl civarındadır ve videodaki kartallar büyük olasılıkla daha önce birkaç kez yuvalama sürecinden geçmiş gibi görünüyor. Kel kartallar, muazzam büyüklükte yuvalar inşa eder. Bu, elbette, ağaçların tepesindeki dinlenme yerlerinin çok ağır olabileceği anlamına gelir, ancak büyük kuşlar, uzun süre dayanmaları ve ağaçların yükseklerinde yerlerinde kalmaları için bunları nasıl dikkatli bir şekilde üreteceklerini bilirler.

Doğanın en güzel örneklerinden biri... İş birliği içinde hareket eden dünyanın en yırtıcı çifti, kameraya yansıdı. Yaptıkları şeyi görenler hayran kaldı - Resim : 1

İŞ BİRLİĞİ İÇİNDEKİ EBEVEYNLER

Videodaki, kel kartal çifti yuvaları için çok güzel bir yer seçmişler. Videoya bakılırsa kel kartallardan biri asla yuvada çok uzun süre kalmıyor. Görkemli yaratıklardan biri yuvaya konduğunda diğerinin ayağa kalkıp kendi macerasına uçmaya hazırlandığı görülüyor. Büyük kuş çifti bu süreci saat gibi işliyor gibi görünüyor. Kel kartalların takas yapıp birlikte çalıştıklarını görmek doğanın güzelliğinin bir başka örneğidir. Her iki ebeveyn de ipi çekiyor ve yumurtaların sıcak kalmasına yardımcı oluyor.