Doğanın en korkunç çocuğu, 200 kiloluk avını yerken ürkütücü bir şey olmuş. Dev kemik boğazına saplanmış

Vahşi doğada yaşayan en korkutucu canlılardan biri 200 kiloluk dev avını yakalayıp bir çırpıda mideye indirdi. Fakat o esnada yaşananlar avın yanında avcının da hayatını kaybetmesine neden oldu. Boğazına saplanan dev kemikten kurtulamayan vahşi yırtıcı oracıkta can verdi.

Doğanın en korkunç çocuğu, 200 kiloluk avını yerken ürkütücü bir şey olmuş. Dev kemik boğazına saplanmış

Bazı vahşi hayvanların hayatta kalma mücadelelerinde katlanabilecekleri sıkıntılar inanılmaz. Bu olay bunu örnekliyor. 30 Eylül'de, Güney Carolina'daki bir timsah avcısı, 3 metrelik bir timsah buldu. Ama ölü timsahta olağandışı bir şeyler vardı; ağzının dokusuna sıkışmış bir beyaz kuyruklu geyiğin tamamen şekillendirilmiş 3x3 boynuzu vardı.

Timsahın fotoğraflarını paylaşıp not düşen uzman, "Bu 11 metrelik yaşlı timsahın alt çenesine gömülü bir geyik boynuzu vardı." dedi.

Doğanın en korkunç çocuğu, 200 kiloluk avını yerken ürkütücü bir şey olmuş. Dev kemik boğazına saplanmış - Resim : 1

"SU İÇEN GEYİĞİ YAKALADI"

Cordray, basına "Bunun altı ay veya daha kısa bir süre boyunca bu şekilde olduğunu ve muhtemelen timsah çiğnerken meydana geldiğini belirledik. Bizi de şaşırttı. Çok tuhaf şeyler gördük ama böylesini hiç görmedik. Bu size bir timsahın yıkıcı gücünü gösteriyor, hatta boynuzlarını bile yemeye çalışıyorlar… Sanırım geyik su içiyordu ve timsah dışarı fırlayıp onu kaptı.” dedi.

Doğanın en korkunç çocuğu, 200 kiloluk avını yerken ürkütücü bir şey olmuş. Dev kemik boğazına saplanmış - Resim : 2