Doğanın en tembel hayvanının ağaçtaki o anları yürekleri sımsıcak yaptı. Elini teşekkür için aktarmalı seferle uzattı

Doğanın tembel hayvanı ile bir doğa fotoğrafçısının arasında geçen özel anlar sosyal medyada izleyen herkesin kalplerini yumuşacık yaptı. Yerde kucağında yavrusu ile santim santim ilerlemeye çalışan tembel hayvan onu kucaklayarak ağaca koyan adama parmağını uzatarak teşekkür etti.

Doğanın tembel hayvanı ile bir doğa fotoğrafçısı arasında geçen özel anlar herkesi gülümsetti. Fotoğrafçıya teşekkür etmek için aktarmalı seferle elini uzatan tembel hayvanın minneti kalpleri yumuşacık yaptı. 

ELİNİ TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN HAVAYA KALDIRDI

 Brezilya'nın Praia do Forte bölgesinde kucağında yavrusu ile ağaçtan düşen ve düştüğü yerde belki saatlerce duran tembel hayvanı gören doğa fotoğrafçısı daha fazla dayanamayarak kollarını sıvadı.

Burnunun ucunda duran ağaca tırmanmak için dakikalar belki saatler geçen tembel hayvan o sırada durumu fark eden bir doğa fotoğrafçısı tarafından kucaklanarak ağacın üzerine bırakıldı.

Bir elinde kucağında ona sarılı şekilde duran yavrusunu tutan tembel hayvan ona bu iyiliği yapan fotoğrafçıya elini teşekkür için aktarmalı seferle uzattı.