Doğanın en yırtıcı hayvanı insanların kalbine kadar girdi. Şehirde onu görenler korkudan aklını yitirdi. Kimse yanına yaklaşamadı

Doğada bulunan en yırtıcı hayvanlardan biri kilitli tutulduğu kafesten kaçmayı başarıp şehri birbirine kattı. Sokaklarda onunla karşılaşanlar korkudan neredeyse akıllarını kaybedeceklerdi.

Bir aslan, bir arabadan kaçtıktan sonra Pakistan'ın Karaçi kentinin işlek caddelerinde bir saatten fazla serbest kaldı. Sindh Yaban Hayatı Departmanı polisi ve personeli Salı günü, dev aslanın bir arabadan kaçtıktan sonra sokaklarda dolaşırken görülmesi üzerine müdahale etti.

Mahalle sakinleri, aslanın araçlar ve yayalar arasında başıboş dolaştığı anları videoya kaydetti. Bir videoda aslanın bir adama saldırdığı görüldü.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Polis, aslanın bir saatten fazla ortalıkta dolaştıktan sonra yaban hayatı yetkilileri tarafından bir binanın bodrumunda yeniden yakalandığını açıkladı. Yetkililer aslanı taşıyan arabanın sürücüsünün gözaltına alındığını söyledi.

Sindh Yaban Hayatı Departmanı Koruma Sorumlusu Javed Mehar, aslanlar ve benzeri hayvanların yaban hayatı yasaları uyarınca yerleşim alanlarında yasa dışı olduğunu, ancak ülkede onlar için gelişen bir karaborsa bulunduğunu söyledi. Aslanın sahibinin ağır bir para cezasıyla karşı karşıya kalabileceğini söyledi.