Doğanın içine bırakılan kamera anbean hepsini yakaladı! Yaban hayvanları tek tek doğal ortamlarında yakalandı

Yaban hayvanlarının doğal ortamlarındaki davranışlarını ve yaşam biçimlerini görüntülemek için doğanın içine bırakılan fotokapanlar birçok yaban hayvanının görüntüsünü anbean kaydetti.

Doğanın içine bırakılan kamera anbean hepsini yakaladı! Yaban hayvanları tek tek doğal ortamlarında yakalandı

Tarım ve Orman Bakanlığı DKMP Genel Müdürlüğü tarafından doğanın içine bırakılan fotokapanlar vahşi hayvanların her birisini tek tek görüntüledi. Ayı, domuz, geyik ve kurt gibi birçok yaban hayvanını doğal ortamında görüntüleyen fotokapanlar yaban hayvanlarının yaşamına adeta bir ayna görevi üstleniyor. 

HER GÜN FARKLI GÖRÜNTÜLER KAYDEDİLİYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı DKMP Genel Müdürlüğünce yaban hayatının korunması ve izlenmesi amacıyla doğaya yerleştirilen fotokapanlar, her gün farklı görüntüleri kaydetmeye devam ediyor. Domuz sürüsü, su samuru, geyik, bozayı, kurt ve ceylanlar fotokapana yansıdı.

DKMP, o anlar için sosyal medya hesabında, “Biz bu görüntülere zenginlik diyoruz. Eşsiz yurdumuzun yaban hayatı zenginlikleri” ifadesini kullandı.

 

Doğanın içine bırakılan kamera anbean hepsini yakaladı! Yaban hayvanları tek tek doğal ortamlarında yakalandı - Resim : 1