Doğanın iki karşılaşamaz hayvanı çalılıkların arasında karşı karşıya geldi. Hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir şey oldu

Ormanlık bir alanda köpeğiyle yürüyüşe çıkan bir sosyal medya kullanıcısı doğa da asla karşılaşmayan iki hayvanın yan yana geldiği anları video kaydına aldı. Potansiyel olarak tehlikeli görülen bir canlının yaptığı hareket izleyen herkesi şaşırtmaya yetti.

Bir köpeğin ormanda yürürken tesadüfen bir geyikle karşılaşması, sosyal medyada birçok kişinin rahat bir nefes almadan önce nefesini tutmasına neden oldu. Geyik potansiyel olarak tehlikeli hayvanlar olarak biliniyor ancak evcil bir köpekle olan bu karşılaşma onların sakin bir yanının da olduğunu kanıtlıyor.

TAM ÖNÜNDE DURUP BAKIŞTILAR

Videoda, yakasında sevimli bir yusufçuk klipsi bulunan köpeğin, görünüşe göre geyiğin arkadaşlığından keyif aldığı anlaşılıyor. Boy farkına rağmen, geyiğin doğrudan köpeğin önünde oturmasıyla her iki hayvan da birbiriyle barışıkmış gibi görünüyordu, köpek de onun arkadaşlığından rahatsız görünmüyordu.

BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Bu karşılaşma her iki hayvanın da barışçıl bir gösterisine işaret ederken, ABD yaban hayatı yetkilileri geyiklerin yanında nasıl davranılması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Geçen hafta TikTok'ta paylaşıldığından bu yana klip tahmini 409.100 kez izlendi ve 14.300'den fazla beğeni aldı.