Doğanın karanlık bir yüzü var. Hareketsizce onların arasına geçip bekledi sonra aniden fırlayıp avını 1 hamlede yedi

Doğanın karanlık yüzü bir kez daha kameralara yansıdı. Dünyanın en tehlikeli canlılarından biri olan timsah, neredeyse tamamı ölü olan manda sürüsünün üzerinde hareketsizce bekledi. Onları yemek yerine manda leşlerini görüp oraya inen bir akbabayı fark etti ve bir hamlede ona saldırıp yedi. O anlar, izleyenleri hayrete düşürdü.

Dünyanın en ilginç ve karanlık doğa görüntülerinden biri kayda alındı ve sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler izleyenleri hayrete düşürdü. Görüntülerde, timsah tarafından öldürüldüğü düşünülen bir manda sürüsü vardı. Adeta manda cesetlerinden bir tepe oluşmuştu.

Doğanın karanlık bir yüzü var. Hareketsizce onların arasına geçip bekledi sonra aniden fırlayıp avını 1 hamlede yedi - Resim : 1

"AKBABADAN NE İSTEDİN?"

Ancak timsah, onları sadece öldürdü ve üzerine çıkıp hareketsizce beklemeye başladı. Yemek için başka bir planı vardı. Ardından yukarıdan leşleri gören bir akbaba, karnını doyurmak için indiğinde timsah, anında saldırdı ve bir hamlede akbaba yakalayıp suya atladı. Timsahın bu ilginç stratejisi pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından sorgulandı. Bazı kullanıcılar, "Öldürdüğün mandaların üzerinde durup küçücük akbabadan ne istedin?" diye sordu.