Doğaya neler oluyor böyle. Dünya iyice kötüye gidiyor. Karanın en yırtıcı canlısı herkesin gözü önünde arkadaşını yedi

Doğada meydana gelen ilginç olaylar, izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Aç kalan bir timsah sürüsünü kayda alan ekip, dehşet verici bir ana şahit oldu. Karanın en yırtıcı canlısı olarak bilinen timsah aç kalınca dayanamadı ve arkadaşının koluna aniden saldırıp kendilerine özgü bir hareket olan kendi etrafında dönerek kolunu koparttı. Ardından mideye indirdi.

Doğa, her gün yeniden ve yeniden insanları şaşırtmaya devam ediyor. Dünyanın en yırtıcı yaratıkları olan timsahlar, aç olduklarında hiçbir canlıyı tanımaksızın saldırırak karnını doyurmaya odaklanıyor. Öyle ki, kendi türünden birine zarar vermeye de çekinmiyor. Sosyal medyada paylaşılan bu bir grup timsahın görüntülerinde de tam olarak bu durum meydana geldi. 

Doğaya neler oluyor böyle. Dünya iyice kötüye gidiyor. Karanın en yırtıcı canlısı herkesin gözü önünde arkadaşını yedi - Resim : 1

KOLUNU KOPARTTI

Sosyal medyada kaydedilen görüntülere göre, bir hayvanat bahçesinde olduğu tahmin edilen bir grup timsah, gösteri amacıyla bir süre aç bırakıldı. Bir süre sonra açlığa dayanamayan timsahlardan biri, aniden yanındaki arkadaşının koluna saldırdı. Kendilerine özgü bir hareket ile kendi etrafından hızlıca dönerek arkadaşının kolunu koparttı ve mideye indirdi. O anlar izleyenlerin ağzını açık bıraktı.