Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm full izle

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren izleyicilerini ekrana kilitleyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümünde; Zeynep ve Barış Benal'i bulurken, Mehdi bebeğini almıştır. İşte 17 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir 36. bölüm…

Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm full izle

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 36. bölümü Tv8 ekranlarında yayınlandı 17 Mart 2021 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 36. Bölümünde; Barış Zeynep'e olan aşkını bir masalla anlatırken Zeynep oldukça duygulanır ve Barış'a onu sevdiğini söyleyerek sımsıkı sarılır. Ablası Mehdi'ye herkesin ondan korktuğunu söyleyip uyarıda bulunurken Mehdi bunu kabul etmez. Zeynep ve Barış Benal'i bulurken, Mehdi bebeğini almıştır. Hapishane ziyaretinde bulunan Mehdi beklenmedik bir tehditle karşılaşır. İşte Doğduğun Ev Kaderindir 36.Bölüm…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 35.bölümde ne olmuştu?

Barış'ın evlenme teklifini kabul eden Zeynep için artık yepyeni bir hayat sayfası açılmıştır. Tam bu esnada gelen telefonla geçmiş yaşamı ve travmaları tetiklenir. Önünde iki yol vardır. Ya her şeyi görmezden gelip Barış'la mutlu bir hayata yelken açacak ya da kendisi ile aynı kaderi yaşayanlara yardım edecektir. Zeynep'in geçmişe mücadelesi bitmemiştir ve atacağı her adım onu daha da eskilere gönderir.

Barış ve Zeynep'in evleneceği haberi Sakine'nin itirazlarına rağmen Nermin'in evinde sevinçle karşılanır. Ama bu sırada Benal yaşadıklarına katlanamayıp herkesi etkileyecek bir hamle yapar. Barış'ın evinde ise Özlem bu evliliğe engel olmak için elinden geleni ardına koymayacaktır. Asıl kıyamet ise Mehdi bu haberi öğrendiğinde kopacaktır. Zeynep'in çocukluk yaralarını sarabilmesi için önemli bir karar vermesi gerekir.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 36.bölüm izle

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 36.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin konusu nedir?            

Doğduğun Ev Kaderindir, Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı esinlenerek televizyona uyarlandı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Mehdi ve Zeynep'in zorlu aşk efsanesi izleyicilere sunuyor. Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi oyuncuları kimdir?

  • Zeynep - Demet Özdemir
  • Mehdi - İbrahim Çelikkol
  • Sakine - Zuhal Gencer
  • Nermin - Senan Kara
  • Ekrem - Nail Kırmızıgül
  • Faruk - Engin Hepileri
  • Cemile - Elif Sönmez
  • Sultan - Hülya Uyar
  • Nuh - Fatih Koyunoğlu
  • Müjgan - Zeynep Kumral
  • Kibrit - Helin Kandemir