Doğu Anadolu ve Karadeniz’de sağanak yağış bekleniyor! Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek!

Meteoroloji, 24 Ekim tarihli hava durumu raporunu yayımladı. Değerlendirmelere göre: Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz’in bazı yerlerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor. Diğer bölgelerde ise hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Doğu Anadolu ve Karadeniz’de sağanak yağış bekleniyor! Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 24 Ekim tarihli hava durumu raporunu yayımladı. Değerlendirmelere göre: Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sivas, Tokat, Rize, Artvin ve Bingöl çevreleri, Yozgat, Kayseri, Amasya ve Siirt'in doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus bekleniyor.

 HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

 Önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

 EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, Sivas çevreleri ile Yozgat ve Kayseri'nin doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Tokat, Rize ve Artvin çevreleri ile Amasya'nın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

 DOĞU ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kuzey ve doğusu ile Bingöl çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, bölgenin doğusu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.