Doktor bile gözlerine inanamadı! Kulağının içinde örümceğin yuva yaptığını gördü

Sağ kulağında sürekli olarak bir uğultu duyan ve adı açıklanmayan 40 yaşındaki kadın, yardım için hastaneye başvurdu. Yapılan incelemeler sonucunda, kadının sağ kulağındaki uğultunun sebebinin örümcekler tarafından yapılmış bir yuva olduğu anlaşıldı. Bu olay karşısında, hem kadın hem de doktorlar şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Çin'de meydana gelen ilginç bir olay dünya basınında geniş ilgi gördü. 40 yaşındaki Çinli bir kadın, sağ kulağında sürekli uğultu sesi duyunca hastaneye gitti.

Sichuan eyaletindeki Huidong İlçe Hastanesinde yapılan muayenelerin ardından kadın, kulağına bir örümceğin yuva yaptığını fark etti.

GÖRÜNTÜDEKİ KULAK ZARI ZANNEDİLDİ AMA HAREKET EDİYORDU

Bir Kulak Burun Boğaz uzmanı olan Dr. Han Xinglong, yerel basına “örümceğin yarattığı ipek ağ başlangıçta kulak zarına benziyordu.

Doktor bile gözlerine inanamadı! Kulağının içinde örümceğin yuva yaptığını gördü - Resim : 1

Kulak endoskopu ile ilk girdiğimde anormal bir şey göremedim. Ancak daha yakından incelediğimizde ağın altında hareket eden bir şey gördük.

Hareket ediyordu. Örümcek ağını bir kenara ittim ve kaçmaya çalışırken yavaşça kaldırdım. Neyse ki örümcek zehirli değildi ve kulak zarına yalnızca küçük bir hasar verdi” dedi.