Doktorun aracını çaldılar, polisle kovalamacaya girdiler! 3 yayaya çarpan şüpheliler yakalandı!

Edremit'te özel bir hastanede çalışan doktor F.E.'nin otomobilini çalan şüpheliler M.E.Ş. (18) ile B.B.E. (21), polis ekipleri ile girdikleri kovalamacada 3 yayaya çarptı. Yaralı yayalar hastaneye kaldırılırken, şüpheliler polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Doktorun aracını çaldılar, polisle kovalamacaya girdiler! 3 yayaya çarpan şüpheliler yakalandı!

Edremit'te özel bir hastanede görev yapan doktor F.E., aracının anahtarını bulamayınca şüphelenerek otomobilini kontrol etmek istedi. Aracının çalışdığını fark eden doktor, durumu polise ihbar etti.

Doktorun aracını çaldılar, polisle kovalamacaya girdiler! 3 yayaya çarpan şüpheliler yakalandı! - Resim : 1

Harekete  geçen Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliği ekipleri, aracın Kadıköy Mahallesi’nde hareket halinde olduğunu tespit ederek ekipleri buraya yönlendirdi. Bu arada ekipleri fark eden şüpheliler arasında aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca yaşandı. Polisin 'dur' ihtarına uymayan şahıslar, Eroğlan Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan B.K. (53), F.K. (27) ve E.I. (33) adlı vatandaşlara ve park halindeki 41 ABN 768 plakalı araca çarptılar. Kaza sonrası aracı bırakıp yaya olarak kaçmaya çalışan M.E.Ş. (18) ile B.B.E. (21) isimli şüpheliler kıskıvrak yakalandı. Durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.