Dokuz karısı olan adam 'seks rotası' yaratıyor, böylece hiçbir kadın kendini dışlanmış hissetmiyor

Brezilya'dan Arthur O Urso, dokuz karısıyla nasıl cinsel ilişkiye girdiğini paylaştı ve hiçbirinin kendisini kötü hissetmemesi için "seks rotası" yaptığını anlattı. 

Dokuz karısı olan adam 'seks rotası' yaratıyor, böylece hiçbir kadın kendini dışlanmış hissetmiyor

Dokuz karısı olan Brezilyalı bir adam, eşlerinin kendilerini değersiz hissetmemesi için "seks rotası" oluşturdu. Ancak bunun da sorunlara yol açtığını söyledi.

Brezilya'dan Arthur O Urso, geçen yıl dokuz kadınla "özgür aşkı kutlamak" ve "tek eşliliğe karşı protesto" amacıyla evlendikten sonra manşetlere çıktı.

Urso ve ilk eşi Luana Kazaki, São Paulo'daki bir Katolik kilisesinde diğer sekiz kadınla birlikteliklerini resmileştirdi. Bu evliliğe diğer sekiz kadın da katıldı.

Ancak, Brezilya'da çok eşlilik yasa dışı olduğu için yasal olarak bağlayıcı değil.

Urso'nun bir karısı, cinsel ilişki için gruptan boşanmaya karar verdiğinde, evlilikleri için yeni kararlar vermeleri gerektiğini anladı. 

Dokuz karısı olan adam 'seks rotası' yaratıyor, böylece hiçbir kadın kendini dışlanmış hissetmiyor - Resim : 1

Seks programına oluşturmaya karar verdi

Ancak Arthur, birçok karısının ihtiyaçlarını dengelemek için mücadele ediyordu, bu nedenle her bir partnerin biraz sevgiye sahip olduğundan emin olmak için bir seks programı oluşturmaya karar verdi.

Bu, her sevgilinin ihtiyaçlarını dengelemesine yardımcı olmadı ve Arthur bunu çok stresli ve yapılandırılmış buldu.

Urso ayrıca yatakta her bir kadından başka bir zorluk buldu. Sık sık diğer eşlerini düşündüğünü itiraf etti.

Urso, "Hepsi ne pahasına olursa olsun cinselliğimi yerine getirmek istiyor, bunu amaçlarına dönüştürmekten mutlular. Seks hayatımız gerçekten eğlenceli ve zevkli ve başlangıçta randevu alarak seks yapmaya çalıştım. Ancak bir zaman çizelgesini takip etmek birçok soruna neden oldu ve bazen zevk için değil de program yüzünden seks yapmam gerektiğini hissettim" dedi.

Dokuz karısı olan adam 'seks rotası' yaratıyor, böylece hiçbir kadın kendini dışlanmış hissetmiyor - Resim : 2

"Başka bir karımı düşünürken bir karımla seks yaptım"

Yatak odasındaki bu sorunlar Arthur'u "seks rotasından" tamamen vazgeçmeye zorladı ve şimdi her şeyin "doğal akışına" izin vermeye odaklanıyor.

Arthur şunları söyledi: "Bu kadar çok eşe sahipken ilgi veya şefkat görmek uzun sürmüyor. Doğru görünmüyordu bu yüzden ondan kurtulduk ve şimdi seks doğal olarak akıyor, harika oldu. Her şeyi topluca yaşamak çok eğlenceli, zevkli ve benzersiz ve yatakta hepsi çok farklı" dedi.