Dolandırıcı baltayı taşa vurdu! Kendine yanlış kurban seçti: Başına gelmeyen kalmadı

Dolandırıcı kendine çok yanlış bir kurban seçti. Bir tefeciyi kandırmaya çalıştı. O tefeci dolandırıcıyı daha fazla para verme vaadiyle iş yerine çağırdı. Para alacağım diye gittiği ofiste az kalsın can veriyordu. O anlar kameraya da kaydedildi.

tv100’den Levent Albayrak’ın özel haberine göre, Görüntü İstanbul Beykoz’da bir ofiste çekildi. Ulaş Güngör adlı kişi, tefecilik yaptığı Fırat Çoban ile anlaştı. Güya İzmir’de bir villa satacaktı. Bunun için 15 milyon lira istedi. Tefeci, Güngör’e bunun için 200 bin lira kaparo verdi. Ödemeleri taksitle yapacaktı. Ancak kaporayı alan Ulaş Güngör, ortadan kayboldu. Ne telefonlarını açtı ne de villanın satışını verdi.

GÜNGÖR'E BİR ANDA SALDIRDI

Tefeci Fırat Çoban, uzun süre Ulaş Güngör’ü aradı. Sonunda da ulaştı ve ofisine davet etti. Geri kalan parayı ödeyeceğini söyledi. Güngör, ofise geldi. Kalan parayı da alacağını umuyordu. Fırat çoban masada konuştuğu Ulaş Güngör’e bir anda saldırdı. Tekmeler ve yumruklar attı, sonra da silahı çıkardı, kabzesiyle peş peşe başına vurdu. 

10 GÜN YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRDÜ

Güngör, baygınlık geçirdi. Çoban vurmaya devam etti. Dehşet dolu bu anları da adamlarına çektirdi. Ağır yaralanan Güngör, Çoban’ın adamları tarafından bir hastanenin bahçesine bırakıldı. Güngör, 10 gün yoğun bakımda tedavi gördü. Hastaneden çıkar çıkmaz da polise gidip şikâyette bulundu.

3 ADAMI YAKALANIP GÖZALTINA ALINDI

Cebindeki 21 bin doların da Çoban ve adamları tarafından alındığını ileri sürdü. Polis Beykoz’daki ofise operasyon yaptı. Fırat Çoban’ın 3 adamını yakaladı ve gözaltına aldı. Çoban’ın yakalanması için de çalışmalar sürüyor.