Dolandırıcıların yeni yöntemleri deşifre oldu! Bu oyunlara dikkat!

Dolandırıcılar vatandaşları yeni bir yöntem kullanarak kandırmaya başladı. Dolandırıcılar vatandaşlara öyle bir mesaj atıyor ki gören inanıyor. Aman dikkat edin bu tuzağa düşmeyin. İşte o yöntem…

Dolandırıcıların yeni yöntemleri deşifre oldu! Bu oyunlara dikkat!

Dolandırıcıların yeni yöntemleri deşifre oldu. İş bulma vaadiyle insanların umutlarıyla oynayan dolandırıcılar, "İş-Kur'un özel versiyonuyuz" diyerek vatandaşları tuzaklarına düşürmeye çalıştı.

Dolandırıcıların yeni yöntemleri deşifre oldu! Bu oyunlara dikkat! - Resim : 1

Gönderdikleri mesajlarda vatandaşlara iş vaatleri sunarak "İş-Kur'un özel versiyonuyuz diye insanları kandıran dolandırıcıların yeni yöntemleri deşifre oldu. İş bulmak vaadiyle vatandaşlardan para isteyen dolandırıcılar iş arayanları hedef belirlemiş durumda.

Dolandırıcıların yeni yöntemleri deşifre oldu! Bu oyunlara dikkat! - Resim : 2

O mesajların içeriği: 'Merhaba sizi 1 saat çalışmaya davet ediyorum. Günlük maaş bin TL ile 3800 TL arasında, bana ulaşın' şeklinde bir dönem herkese gidiyordu bu tarz mesajlar. Bir saat çalışma karşılığında 500, bin, iki bin TL para vaat ediyorlardı. O mesajlar yine gönderilmeye başlandı ama başka bir tuzak yöntemle. Dolandırıcılar artık iş arayanları hedef alarak 'İş-Kur'un özel versiyonuyuz' yalanını uydurdular. Dolandırıcılar bir haftada iş bulmak için 2 bin 500, 1 ayda iş bulmak için bin TL istedi.