"Dolandırıcılık" iddiasıyla dava açılmıştı! Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı

Kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hakkında dava açılan Ebru Şallı’nın eşi iş insanı Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

"Dolandırıcılık" iddiasıyla dava açılmıştı! Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı

Ebru Şallı’nın eşi iş insanı Uğur Akkuş’unda aralarında bulunduğu 4 sanığın kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla yargılanmalarına başlandı.

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde duruşmaya sanık Uğur Akkuş katılmadı.

Duruşmada savunma yapan Abdullah Alkreish, Uğur Akkuş ile biri aracılığıyla tanıştığını ve iş yapmaya başladıklarını, Akkuş’un yanında çalışan Eyüp isimli kişiyle iletişim kurduğunu anlattı.

Makbuzların sahte olduğunu ve hesabına para yatmadığını belirten Alkreish, “Eyüp ve diğerleri ile temasa geçtim. Bazen telefonları kapatıyor, bazen açıyordu, en son da 497 bin 500 dolarlık bir makbuz gönderdi ama daha sonra bu makbuz da sahte çıktı. Hesaba para da gelmedi. Uğur ‘sistemde arıza oldu. Sıkıntı yok. Yarın mutlaka hesabınıza düşecek. Yarın 10 gibi gelin bir zararınız varsa ödemeye hazırım’ diyerek bizi oyaladı. Sonra kendisini iş yerime çağırdım ancak gelmedi. Daha sonra da Fransa'ya kaçtığını öğrendim. Suçsuzum beraatimi istiyorum” dedi.

UĞUR AKKUŞ HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Mahkeme heyeti, duruşmaya katılmayan sanık Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.