Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar kaç TL? 1 Dolar ne kadar? 1 Euro kaç TL? Canlı Alış Satış TL Fiyatı ve döviz kuru!

Dolarda gergin bekleyiş devam ediyor. Dolar, FED faiz beklentilerinin etkisiyle birlikte yükselişe geçti. Dolarda rekor seviyeler görülürken döviz kurlarında hareketlilik devam ediyor. Faiz artırımı olasılıkları ile ilgili beklentiler dolarda fiyatlamalara neden oluyor. Peki, Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar kaç TL? 1 Dolar ne kadar? 1 Euro kaç TL? Canlı Alış Satış TL Fiyatı ve döviz kuru!

Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar kaç TL? 1 Dolar ne kadar? 1 Euro kaç TL? Canlı Alış Satış TL Fiyatı ve döviz kuru!

Seçimler yaklaşırken dolar kurunda hareketlilik devam ediyor. Yabancı bankaların seçim sonrasına yönelik Dolar/TL analizlerine yenisi eklendi. Yabancı bankalar yıl sonu dolar/TL beklentisini 21'den 24'e yükseltirken, küresel fiyasalarda ise FED’in faiz artırımı beklentisi dolarda fiyatlamalara neden oluyor. ABD dolarının değerindeki dalgalanmalar, altın ve petrol fiyatlarında etkili olmayı sürdürürken ABD Merkez Bankası (Fed) faiz artırımları ile ilgili beklentiler güçlendi. Peki, Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar kaç TL? 1 Dolar ne kadar? 1 Euro kaç TL? Canlı Alış Satış TL Fiyatı ve döviz kuru!

DÖVİZDE SON DURUM

DOLAR KAÇ TL?

ABD Doları: 19,23 (Alış) - 19,24 (Satış)

EURO NE KADAR?

EURO: 20,97 (Alış) - 21,01 (Satış)

STERLİN KAÇ LİRA?

STERLİN: 23,81 (Alış) - 23,93 (Satış)