Doları olan dişini sıksın! Yatırım yapacak vatandaşlar dikkat, ünlü ekonomist dolar için tarih verdi

Yatırım yapmayı planlayan vatandaşlar en çok altın ve dolar tercih ediyor. Son dönemde dolar kurunda meydana gelen dalgalanmaların ardından dolar kuru vatandaşlar tarafından yakın takip ediliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer de yatırım yapmak isteyen vatandaşları uyardı. Geçer, dolara ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken, vatandaşlara tarih verdi. İşte dolar kurunda depremin yaşanacağı tarih belli oldu...

Doları olan dişini sıksın! Yatırım yapacak vatandaşlar dikkat, ünlü ekonomist dolar için tarih verdi

Döviz kurundaki dalgalanmalar altın ve dolar kurundaki dalgalanmaların hızlanması vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Altın fiyatlarında yaşanan ani düşüşler ve dolar kurundaki yükseliş üzerine uzmanlardan açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.

Doları olan dişini sıksın! Yatırım yapacak vatandaşlar dikkat, ünlü ekonomist dolar için tarih verdi - Resim : 1

DOLAR İÇİN TARİH VERDİ

Para piyasaları uzmanı ekonomist Selçuk Geçer ise dolar için 2 hafta sonrasını işaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Elinde doları olan vatandaşların 2 hafta daha beklemesi gerektiğini söyleyen Geçer tarih de verdi.

Doları olan dişini sıksın! Yatırım yapacak vatandaşlar dikkat, ünlü ekonomist dolar için tarih verdi - Resim : 2

DOLARI OLAN DİŞİNİ SIKSIN

Ünlü ekonomist Geçer’in yaptığı tahmin açıklamalarına göre Türkiye2nin elindeki sıcak paranın tükendiğini belirtti. Dolar kurunda iki hafta içerisinde yükseleceğini söyleyen Geçer tahminlerini tek tek açıkladı.

Doların önümüzdeki dönemlerde 24-25 TL seviyelerini görebileceğini söyleyen Geçer, elinde dolar olan yatırımcıların diş sıkması gerektiğini belirtti.