Dolar/TL’yi etkileyecek kritik veri! Türkiye’nin kredi notu hakkında açıklama bugün geliyor. İşte güncel döviz kuru fiyatları

Türkiye'de vatandaşlar ve yatırımcılar güncel döviz kurlarını yakından takip ediyor. Dolar ve Euro'yu etkileyecek kritik veri ise bugün açıklanacak. İşte güncel döviz kuru fiyatları

Dolar/TL’yi etkileyecek kritik veri! Türkiye’nin kredi notu hakkında açıklama bugün geliyor. İşte güncel döviz kuru fiyatları

Vatandaşlar ve yatırımcılar Dolar ve Euro'da yaşanan hareketlikleri yakından takip ediyor. Bugün piyasalarda yoğun veri gündemi ile kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global Ratings açıklaması takip edilecek.

S&P bugün yıllık derecelendirme takvimi kapsamında uluslararası piyasaların kapanmasının ardından Türkiye’nin kredi notu hakkında yayımlayacağı değerlendirme önemli olacak.

Gün içinde takip edilecek veri gündeminde ise ağustos ayı dış ticaret istatistikleri, ikinci çeyrek net, brüt, kamu net ve AB tanımlı borç stoku verileri, ağustos ayı bankacılık sektörü verileri ile Hazine’nin ekim-aralık dönemi iç borçlanma stratejisini yer alıyor.

DOLAR NE KADAR OLDU?

Bugün 29 Eylül 2023 tarihinde güncel ABD Doları kuru 27,4654 Türk lirası olarak belirlendi. Saat 10:17 güncel kuruna göre ABD Doları alış fiyatı 27,4638 TL ve satış fiyatı ise 27,4638 TL oldu.

EURO NE KADAR OLDU?

Bugün 29 Eylül 2023 tarihinde güncel Euro kuru 29,1063 Türk lirası olarak belirlendi. Saat 10:17 güncel kuruna göre Euro alış fiyatı 29,1029 TL ve satış fiyatı ise 29,1029 TL oldu.