Donald Trump'ın ses kayıtları sızdı! Dünya liderleri hakkında bakın ne söylemiş! Aralarında Erdoğan da var

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, başkanlık döneminde verdiği bir röportajın ses kayıtları ilk kez yayınlandı. Röportajda, dünya liderleri hakkında demeçler veren Trump'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan da bahsettiği kayıtlarda yer aldı.

Donald Trump'ın ses kayıtları sızdı! Dünya liderleri hakkında bakın ne söylemiş! Aralarında Erdoğan da var

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın başkanlık döneminde, aralarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bulunduğu dünya liderleri hakkındaki konuşmasına ait ses kayıtları sızdı. İşte ülke basınında geniş yer tutan Trump'ın ses kaydının "Erdoğan" bölümü...

ABD'li gazeteci Bob Woodward, 2020'de dönemin ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmelerin ses kayıtlarını yayınladı.

"The Trump Tapes (Trump Kayıtları)" olarak lanse edilen 8 saatlik ses kayıtlarında Trump; Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve kısa bir yerde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bahsediyor.

Donald Trump'ın ses kayıtları sızdı! Dünya liderleri hakkında bakın ne söylemiş! Aralarında Erdoğan da var - Resim : 1

"PUTİN'LE İLİŞKİMİZ İYİ"

Ses kaydında Çin, Rusya ve Kuzey Kore'den bahseden Trump, bu ülkelerin nükleer gücüne vurgu yaparak, yürüttüğü diplomasiyi övüyor. Trump ayrıca, Putin'le olan yakın ilişkisini "Putin'i seviyorum. İlişkimiz iyi. Rusya'yla iyi geçinmek kötü bir şey değil, tamam mı?" diyor.

ERDOĞAN'DAN DA BAHSETMİŞ

CNN International'de yer alan habere göre, 2020'nin Ocak ayında kaydedilen ses kaydında Trump, "Belki de öyle olmaması gerekiyor ama ben Erdoğan'la iyi anlaşıyorum. Çünkü, herkes O'nun için 'Ne korkunç bir adam' diyor. Fakat biliyorsun benim için iyi gidiyor" demiş.

Donald Trump'ın ses kayıtları sızdı! Dünya liderleri hakkında bakın ne söylemiş! Aralarında Erdoğan da var - Resim : 2

"KOLAY OLANLARI O KADAR SEVMİYORUM"

Trump'ın ses kaydının devamında, "Çok komik. Biliyor musun, sahip olduğum ilişkiler ne kadar sert ve kaba olursa, onlarla o kadar iyi anlaşıyorum. Bir gün bana bunu açıklarsın, tamam mı? Belki bu kötü bir şey değildir. Kolay olanları o kadar sevmiyorumdur ya da o kadar iyi anlaşmıyorumdur" yorumunu yapıyor.