Survivor'a ilk veda eden ismin son sözleri şoke etti!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survior Türkiye'nin 12 Ocak gecesi yayımlanan son bölümü Türkiye'yi ekran başına kilitledi. Peki Survivor'da Sena ve Dora'nın ardından üçüncü eleme adayı kim oldu? İşte Survivor'a ilk veda eden isim! Ayrıntılar...

Survivor'a ilk veda eden ismin son sözleri şoke etti!

Kıyasıya rekabetin yaşandığı gecede oynanan avantaj ve dokunulmaz oyununun ardından potaya giden 3. isim belirlendi. 

Ünlüler büyük ödülü kaptı

9-9 luk beraberliğin olduğu avantaj oyununun son turunda Gönüllüler takımından Poyraz ve Ayşe, Ünlüler takımından Meryem ve İsmail yarıştı. Atışlara takılan Poyraz zaman kaybetti ve son turu Meryem'in performansıyla Ünlüler kazandı. Meyve tabağı ödülünün sahibi olan Ünlüler takımı, sevinçlerini suya atlayarak kutladı.

Avantaj oyunuyla birlikte moral de kaybeden Gönüllüler, hüsrana uğradı. Oyun sonrası Ayşe, gözyaşlarına boğularak, arkadaşlarıyla tartıştı.

Reşat, üçüncü eleme adayı oldu

Avantaj oyununun ardından Ada konseyine giden Gönüllüler, aralarından bir ismi daha potaya gönderdi. İlk eleme adayı Sena, ikinci eleme adayı Dora'dan sonra üçüncü eleme adayı da belli oldu.

Diskalifiye ihtimali ile konuşulan Reşat, üçüncü eleme adayı oldu.Sms oylarıyla birinci olan Poyraz'ın Reşat'ın adını yazması ise şoke etti.

Survivor'a ilk veda eden ismin son sözleri şoke etti! - Resim : 1

Sena adaya veda etti

Sena, Dora ve Reşat eleme adayı olduğu konseyde, hayallerine veda isim Sena oldu. Sena'nın elenmesiyle Hanzade ve Sancakay gözyaşlarına boğuldu.

Survivor'a ilk veda eden ismin son sözleri şoke etti! - Resim : 2

İşte Sena'nın son sözleri!

"Seçileceğimi hiç düşünmemiştim"

Yarışmadan ilk elenen isim olan Sena, "Bana destek olan Acun Ilıcalı ve ekibinine çok teşekkür ederim. Survivor'a başvururken seçileceğimi hiç düşünmemişti. Kabul edildim. Demek ki bundan sonrası hayırlı değilmiş. İsyan etmem bu karara. herkese başarılar dilerim" dedi.

Takım arkadaşları sarılarak uğurladığı  Sena'nın vedasında gözyaşları sel oldu. Sancakay ve Hanzade, gözyaşlarını tutamadı.