Gülşah Saraçoğlu, canlı yayını bastı, eski sevgilisine küfürler savurdu!

Doya Doya Moda programının jüri üyelerinden olan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, eski sevgilisi Gökhan Göz'ün canlı yayınını basarak, ağza alınmayacak küfürler etti. İnstagram canlı yayınında şoke eden ifadeler kullanan Şaraçoğlu, ardından sosyal medya hesabı üzerinden özür diledi.

Gülşah Saraçoğlu, canlı yayını bastı, eski sevgilisine küfürler savurdu!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bir küs bir barışık olduğu eski sevgilisi Gökhan Göz'ün  canlı yayınında şoke etti. Eski sevgilsi Göz'ün evinde çalgıcılarla eğlendiği anlarda Saraçoğlu'nun ettiği küfürler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Saraçoğlu, çıkan haberlerden sonra, "Psikolojik olarak kadına şiddetin başka bir türünü yaşamış bulunmaktayım. Öfke kontrolümü sağlayamadım. Üzgünüm, pişmanın ve tüm sevenlerimden özür dilerim" dedi.

Bir çok ünlü sanatçının modacısı olan Gülşah Saraçoğlu, ayrıldığı iş adamı sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkilerine sürekli şans veren çift, yine başarılı olamadı.

Gülşah Saraçoğlu, canlı yayını bastı, eski sevgilisine küfürler savurdu! - Resim : 1

Gökhan Göz, Instagram hesabı üzerinden bir  canlı yayın gerçekleştirdi. Evinde arkadaşlarıyla eğlenen Göz'e, Gülşah Saraçoğlu açtı ağzını, yumdu gözünü. Küfürler saydırdı. 

Gülşah Saraçoğlu, canlı yayını bastı, eski sevgilisine küfürler savurdu! - Resim : 2Saraçoğlu, şoke eden ifadeler kullanırken, o esnada Göz ve arkadaşları, uzun süre olaydan habersiz şarkı çalıp söylemeye devam etti.

Gülşah Saraçoğlu, canlı yayını bastı, eski sevgilisine küfürler savurdu! - Resim : 3

"Üzgünüm, pişmanın ve özür dilerim"

Saraçoğlu, çıkan haberlerden sonra Instagram hesabından açıklama yaptı. Saraçoğlu özür diledi ve pişmanım dedi.

Ünlü modacı,  "Psikolojik olarak kadına şiddetin başka bir türünü yaşamış bulunmaktayım. Öfke kontrolümü sağlayamadım. Üzgünüm, pişmanın ve tüm sevenlerimden özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Gülşah Saraçoğlu, canlı yayını bastı, eski sevgilisine küfürler savurdu! - Resim : 4

Saraçoğlu, geçtiğimiz yıl da eski sevgilisi Gökhan Göz ile birlikte yaşadıkları eve giderek evin altını üstüne getirmişti. Gökhan Göz, sosyal medya hesabından, evin videosunu paylaşarak "Bu yaptığını kendine yakıştırdıysan, bir de hastalığımda yanımda olmuşsun! Böyle mi atarak evi kırarak yazıklar olsun. Allah'tan dilerim ki önce akıl sağlığına kavuşursun. Şikayetçi olmayacağım" notuyla paylaşmıştı.

Gülşah Saraçoğlu, canlı yayını bastı, eski sevgilisine küfürler savurdu! - Resim : 5

"O anda deli oldum, bu ilişkiyi yaşadığıma büyük pişmanım"

Saraçoğlu da konuyla ilgili olarak; "Yağ aldırma ameliyatımdan sonra değişti, bana hakaret etmeye başladı. Sosyal medya hesabından üzerinden beni kötülüyordu, o anda deli oldum. Bu ilişkiyi yaşadığıma büyük pişmanım" açıklamasını yapmıştı.

Gülşah Saraçoğlu, canlı yayını bastı, eski sevgilisine küfürler savurdu! - Resim : 6