Cemal Enginyurt ve korumasının saldırısına uğrayan Latif Şimşek ilk kez açıklamada bulundu! "Böyle alçakça bir saldırı olamaz"

tv100'de yayınlanan Gündeme Dair programına konuk olan DP Milletvekili Cemal Enginyurt'un canlı yayında gazeteci Latif Şimşek'e saldırısı büyük tepki topladı. Gazeteci Latif Şimşek olayla ilgili ilk kez açıklamada bulundu.

DP Milletvekili Cemal Enginyurt, tv100'de yayınlanan Gündeme Dair programında gazeteci Latif Şimşek ile tartışmış, kesilen yayın sonrası Enginyurt ve koruması Şimşek'i darp etmişti. Sosyal medyada büyük tepki toplayan olaydan sonra Şimşek tv100 canlı yayınına bağlanarak olayla ilgili ilk kez konuştu. 

"Biz gazeteciyiz, mafya değiliz"

Şimşek, "Programa ara verilmişti o ara esnasında girmiş içeriye. Saldırıda bulunanın kim olduğunu biz de bilmiyorduk. Biz gazeteciyiz, mafya değiliz ama dün akşam kim mafya olduğunu siyasetçiyle, mafya arasındaki belirledi" dedi. 

"Muhalefetten arayan olmadı"

Şimşek, "Muhalefetten bir açıklama yok, beklemiyorum da muhalefet sadece kendi yandaşlarına saldırı olduğunda kınarlar ama benim gibi milliyetçi, muhafazakar bir gazeteciye haksızca saldırı yapıldığında susarlar. Şu ana kadar muhalefetten arayan olmadı." dedi.

"Bana attırdığı birkaç yumruk benim için şeref madalyasıdır"

Şimşek, "Burada bana attırdığı birkaç yumruk benim için şeref madalyasıdır. Çünkü ben orada devletin hakimini, savcısını, polisini savunurken saldırıya uğradım. Şimdi herkes düşünsün Cemal Enginyurt’un nasıl bir kişilik olduğunu" ifadelerini kullandı.

"tv100 beni yalnız bırakmadı"
tv100'e çok teşekür ediyorum. Gerçekten tv100 beni yalnız bırakmadı. Pınar Ardor'a, tv100'ün yönetim kurulu başkanı Necat Bey'e, genel yayın yönetmenine, herkese teşekkür ediyorum. Burada kesinlikle tv100 ile ilgili bir durum söz konusu değil.