Dron ile görüntülenen yılkı atları eşsiz güzellikleri ile gören herkesi büyüledi

Güzelliği ile gören herkesi kendilerine hayran bırakan yılkı atları Afyonkarahisar'da doğal ortamlarında dron ile görüntülendi. Yılkı atlarına ait 4 mevsim çekilen görüntüler izleyen herkesi mest etti.

Dron ile görüntülenen yılkı atları eşsiz güzellikleri ile gören herkesi büyüledi

Güzelliği ile herkesi mest eden yılkı atlarıdron ile doğal ortamlarında görüntüleyen Hakan Yılmaz öncülüğündeki ekip, yılkı atlarının 4 mevsim doğal ortamlarında nasıl bir yaşayışları olduğunu inceledi. 

DRON İLE ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERDEN BELGESEL YAPILACAK

Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapan Hakan Yılmaz öncülüğündeki ekip tarafından hazırlanan belgesel ile 4 element (hava, toprak, ateş ve su) üzerinden Afyonkarahisar’ın 4 mevsimi anlatıldı. Belgeselin çekimleri yaklaşık 2 yıl sürdü. Belgesel içerisinde yer alan görüntülerden yılkı atları kesiti ise büyük ilgi gördü. Atların ikişerli ve üçerli gruplar ile sürü halindeki görüntüleri dron ile havadan görüntülendi.

 

Dron ile görüntülenen yılkı atları eşsiz güzellikleri ile gören herkesi büyüledi - Resim : 1

''AFYONKARAHİSAR'IN DOĞASINI ANLATTIK''

Belgeselde yer alan görüntülerle ilgili bilgi veren Yılmaz, görüntülerin uzun uğraşlar sonucu çekildiğini ifade etti. Yılmaz, “Belgeselimizde 4 mevsim Afyonkarahisar’ın doğasını anlattık. Belgeseldeki bir bölümde doğadaki yaban hayatı üzerine. Bu bölgedeki özellikle yılkı atlarını 4 mevsim boyunca takip edip, dron ile çektik. Özelikle Akdağ, Kumalar Dağları, Emirdağları ve Taşoluk bölgesinde yoğun bir şekilde yılkı atları yaşıyor. Biz de onları kayda aldık” dedi.

 

Dron ile görüntülenen yılkı atları eşsiz güzellikleri ile gören herkesi büyüledi - Resim : 2