Dua Lipa'yı İstanbul'da görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Gerçek daha sonra anlaşıldı

Grammy Ödüllü ünlü şarkıcı Dua Lipa, Madame Tussauds İstanbul'da sergilenen balmumu figürü ile ölümsüzleşti. Arnavut asıllı İngiliz şarkıcının birebir gerçeğini yansıtan figürünü İstanbul’da görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Dua Lipa'yı İstanbul'da görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Gerçek daha sonra anlaşıldı

Merlin Entertainments bünyesinde yer alan ve merkezi Londra'da bulunan Madame Tussauds, İstanbul'daki merkezine bu kez Dua Lipa'yı dahil etti. Dua Lipa'yı gören hayranları şaşkınlık yaşadı. Gerçeğinden ayırt bile edilemeyen balmumu figürü, Lipa'yı yansıtan detaylarıyla büyük beğeni topladı.

HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Sanatçının 3 Mayıs'ta piyasaya çıkacak olan stüdyo albümü 'Radical Optimism' öncesinde Madame Tussauds İstanbul’daki lansmanda hayranlarıyla ile buluşan balmumu figürü, birebir gerçeğini yansıtıyor. 

Dua Lipa'yı İstanbul'da görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Gerçek daha sonra anlaşıldı - Resim : 1YAPIMI YAKLAŞIK BİR YIL SÜRDÜ

Başarılı sanatçının Londra'daki merkezdeki balmumu figürünün yapımı, yaklaşık bir yıl süren detaylı bir çalışmanın ardından ortaya çıktı. Kostümündeki taşlar tek tek işlenen figürün stylingi için Lipa'nın Amerika'daki ekibinden özel olarak izin alındı. Koyu mavi parlak işlemeli catsuit'i, siyah tasarım botları ve göz kamaştıran kolyesi ile figür sanatçının zarafetini vurgulayıp, birebir gerçeğini yansıttı.

Dua Lipa'yı İstanbul'da görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Gerçek daha sonra anlaşıldı - Resim : 2GERÇEĞİNDEN AYIRT EDİLEMEDİ

Saç, cilt ve stil referansları 2022 Lollapalooza Festivali'nden alınan ve arka planındaki dekoru için Future Nostalgia, The Moonlight Edition albümünün kapağı hazırlanan figürü görenler gerçeğinden ayırt edemedi.

Dua Lipa'yı İstanbul'da görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Gerçek daha sonra anlaşıldı - Resim : 3