Nusret'e büyük şok! Londra'da en kötü ilan edildi

Türkiye'den sonra Dubai, New York ve Londra'da da restoran açan Nusret, et fiyatlarıyla oldukça eleştiriliyor. TripAdvisor'da Nusret'in pahalı restoranını oylayan binlerce kullanıcı, Londra'nın en düşük puana sahip restoranlarından biri ilan etti.

Nusret'e büyük şok! Londra'da en kötü ilan edildi

İngiltere'nin Knightsbridge kentinde bulunan Nusr-Et lokantası, İngilizler tarafından oldukça pahalı bulunuyor ve eleştiriliyor.

Bu durumdan şikayet eden müşteriler, Nusr-Et Lokantası'nı seyahat acentesi olan TripAdvisor'da oyladı. Böylelikle Nusret'in pahalı restoranı, 23.811 restoran arasında 20.491sırada yer aldı. 

Restoran, 5 yıldız üzerinden 2 yıldız alarak en kötü restoranlar arasında gösterildi. 

"3 kişi 1800 sterlin ödedik"

Fiyatlara ve lezzete isyan eden bir kullanıcı, "En kötü yemek, en kötü hizmet. Üç kişi 1800 sterlinden fazla ödedik." yorumunda bulundu.

Başka bir kullanıcı ise, "Düşük kalite, kötü kokulu et, küçük porsiyonlar. Bunun yerine yerel restoranda 50 sterlin harcarsanız daha iyi olur! Bir daha asla! Uzak durun." ifadelerini kullandı. 

"Yediğim en kötü yemek"

 Yemeklerin tadını beğenmediğini söyleyen kullanıcı, "İşimi yürütmek için tüm dünyayı dolaşıyorum ve birçok restoranda yemek yedim ama bu şimdiye kadarkilerin en kötüsü" yorumunda bulundu.