Ünlü fenomenden olay yaratacak itiraflar! "Adamın poposuna canlı somon balığını..." "Alman çoban köpeği ile..." "Üzerime dışkı..."

Dubaili zengin iş insanlarının fenomenlerle iletişime geçtiği ve değişik fantezilerini bu kişiler üzerinde gerçekleştirdikleri iddiası günlerce konuşulmuştu. Sosyal medya fenomeni Alexa Stel akılalmaz itiraflarda bulundu. Stel, "Para için 65 yaşındaki bir adamın makatına canlı somon balığı soktum" diyerek herkesi şoke etti.

Ünlü fenomenden olay yaratacak itiraflar! "Adamın poposuna canlı somon balığını..." "Alman çoban köpeği ile..." "Üzerime dışkı..."

Son dönemde Dubaili zengin iş insanlarının, dünyanın dört bir yanından influencerlarla iletişime geçip yüksek miktarlarda para karşılığında üzerlerine dışkılaşdığı konuşuluyordu. 

Instagram ünlüsü Alexa Stel'in itirafı duyanların ağzını açık bıraktı. 24 yaşında olan sosyal medya fenomeni para kazanmak için yapılan fantezileri bir bir anlattı. 

"3'üncü kez olunca buna alışıyorsunuz" 

Stel, "Bunları benden neden istediklerine bir anlam veremiyorum. Üzerime o kadar çok dışkıladılar ki bir anlam veremedim. Ama 3'üncü kez olunca buna alışıyorsunuz.Onların önünde bir Alman çoban köpeği ile sevişmek zorunda kaldım. Dışkı yemek için para aldım. Dayak yemek için para aldım. 65 yaşındaki bir adamın makatına canlı somon balığı bile sokmak zorunda kaldım. Sırf onlar istedi diye 14 yaşındaki çocuklarla seks yaptım. Onların dışkılarını yüzüme bulaştırdım. Ama 24 yaşındakim ve banka hesabımda milyon dolarlar var. Artık emekli oldum ve istediğim kişiyle normal seks yapabilirim" sözleri büyük yankı oluşturdu.