"Dublör" kullanarak dolandırıcılık yaptılar: 130 polisle operasyon yapıldı

Mersin'de "dublör" kullanarak dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 23 suç örgütü üyesinin yakalanması için operasyon yapıldı. Bu kapsamda içlerinde avukat, tapu memurları, emlak ofisi sahipleri ve çalışanlarının da olduğu 23 şüphelinin adresine operasyon yapıldı.

"Dublör" kullanarak dolandırıcılık yaptılar: 130 polisle operasyon yapıldı

Mersin'de "dublör" kullanarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 23 suç örgütü üyesinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerince, Mersin'de arsa, ev ve arazisi bulunan yurt dışındaki vatandaşların yerine "dublör" kullanarak noterde sahte evrakla satış işlemi yapan suç örgütüne yönelik çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda, aralarında tapu memurları, avukat, emlak ofisi sahipleri ve çalışanlarının da bulunduğu 23 şüphelinin adresine operasyon düzenlendi.

"Dublör" kullanarak dolandırıcılık yaptılar: 130 polisle operasyon yapıldı - Resim : 1

DRON DESTEKLİ OPERASYONA 130 POLİS KATILDI

Erken saatlerde dron destekli gerçekleştirilen operasyona 130 polis katıldı.

Eş zamanlı operasyonlarda bazı adreslere "koçbaşı" kullanılarak girildi. Özel harekat polisleri, operasyon yapılan adreslerdeki sokakların giriş ve çıkışlarında uzun namlulu silahlarla güvenlik önlemi aldı.

Polisin zanlıları yakalamaya yönelik çalışması ve adreslerdeki aramaları sürüyor.

Bu arada, şüphelilerin 12 kişiyi mağdur ettiği, tapuda çalışan memurlardan rüşvet karşılığında mağdurların bilgilerini aldığı belirtildi.

 "Dublör" kullanarak dolandırıcılık yaptılar: 130 polisle operasyon yapıldı - Resim : 2