Düğün günü havaya ateş açtı, yanlışlıkla şoförü vurdu! Damat dünyaevine girmek isterken cezaevine girdi

Burdur'da gelin alma sırasında havaya ateş açan 22 yaşındaki damat İsmail C., yanlışlıkla gelin arabasındaki şoförü boynundan vurdu. Olay sonrasında vurulan şoför hayatını kaybederken, teslim olan damat ise tutuklandı.

Düğün günü havaya ateş açtı, yanlışlıkla şoförü vurdu! Damat dünyaevine girmek isterken cezaevine girdi

Burdur'da gelin alma sırasında havaya ateş açan 2 yaşındaki damat İsmail C., yanlışlıkla gelin arabasının şoförü Halil İbrahim S.'yi boynundan vurdu.

ARAÇTA KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Halil İbrahim S.’nin araç koltuğunda kanlar içinde yığıldığını görenlerin çığlığı üzerine vurulduğunu anlayan çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

DAMAT, TESLİM OLDU

Damat İsmail C. olay yerinden uzaklaşırken, daha sonra polis merkezine teslim oldu. Boynundan vurulan Halil İbrahim S. ise durumunun ağır olması nedeniyle Antalya’daki özel bir hastaneye sevk edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen damat İsmail C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DEDESİNDEN YADİGAR SİLAH

Damat İsmail C., emniyetteki ifadesinde “Tabancanın dedesinden yadigar olduğunu havaya ateş ederken tutukluk yaptığı için eliyle düzeltmek isterken bir anda patladığını, arkadaşının vurulduğunu bile ilk başta anlamadığını, pişman olduğunu” söylediği öğrenildi.