Düğün yapıp evlenen gelin, hamile kaldıktan sonra kocasının akrabası olduğunu öğrenince mosmor kesildi

Çocuk sahibi olmaya karar verdikten sonra isim arayışına giren çift, ilginç bir gerçekle karşı karşıya kaldı. Soy ağacından isim araştırması yapmak isteyen çift, kuzen olduklarını öğrenince şaşkına döndü.

Düğün yapıp evlenen gelin, hamile kaldıktan sonra kocasının akrabası olduğunu öğrenince mosmor kesildi

Evlendikten bir süre sonra çocuk sahibi olmaya karar veren çift, ilginç bir gerçekle karşılaştı. Evli çift, kuzen olduklarını gelinin hamile kalmasından sonra öğrendi.

ÇOCUKLARINA İSİM VERMEK İÇİN SOY AĞAÇLARINA BAKTILAR

Her ikisi de 42 yaşında olan Marcella ve Tage Hill, henüz doğmamış olan ilk çocuklarına isim bulmak için Aile Arama adlı bir soy web sitesinde ilgili soy ağaçlarına göz atmaya karar verdi ve hayatları tamamen değişti. 

Düğün yapıp evlenen gelin, hamile kaldıktan sonra kocasının akrabası olduğunu öğrenince mosmor kesildi - Resim : 1

İLK ÖNCE İSİM BENZERLİĞİ SANDILAR 

İlk başta büyük-büyük büyükannelerinin aynı isme sahip olduğunu düşündüler, ancak kısa süre sonra akraba olduklarını fark ettiler. Büyükbabası ve büyükannesi kuzen olan Marcella ve Tage, üçüncü nesil kuzen olduklarını anladılar. Marcella hamile olduğu için başlangıçta  bilinmeyen bir akraba evliliği sebebiyle doğmamış bebeklerinin sağlığı konusunda endişeliydiler. Ancak hiçbir risk olmadığına dair güvence aldıktan sonra, kızlarına ortak büyük-büyük-büyükanneleri Mary Jane Dollar'ın adını vermeye karar verdiler.

Düğün yapıp evlenen gelin, hamile kaldıktan sonra kocasının akrabası olduğunu öğrenince mosmor kesildi - Resim : 2

BU ÇOK TUHAFTI

Utah, Vineyard'dan yazar ve girişimci Marcella, "Dizüstü bilgisayarımda ailemin isimlerine bakıyordum. Eşimde dizüstü bilgisayarında aynı şeyi yapıyordu. Birdenbire, 'bu çok komik, büyük büyük büyükanne ve büyükbabalarımızın isimleri aynı' dedi. İlk başta, bir şekilde hesabıma giriş yapmış olması gerektiğini düşündüm. İkimiz de bu nasıl olabilir diye düşündük. Ama çok geçmeden büyükbabamla büyükannesinin ilk kuzen olduklarını anladık. Bu çok tuhaftı." ifadelerini kullandı. 

Düğün yapıp evlenen gelin, hamile kaldıktan sonra kocasının akrabası olduğunu öğrenince mosmor kesildi - Resim : 3

BÜYÜKBABASINA TELEFON AÇTI

Marcella, 86 yaşındaki büyükbabası Charles Phillips'i aradı ve Tage'in vefat eden büyükannesi Doris Brimhall'ı tanıyıp tanımadığını sordu. Büyükbaba Charles, Doris ile kuzen olduklarını ve Utah, Clawson'da çocukken birlikte yaşadıklarını anlattı. 

ŞAKA KONUSU OLDU

Soy ağaçlarının yakınlığı, arkadaşları arasında şaka konusu olmalarına yol açtı. Marcella, "Bir mahalle partisinde, ev sahipleri mahallede kimin en yakın akraba olduğunu bulmak için komik bir oyun oynamaya karar verdiler" dedi. Ayrıca aile toplantılarında eğlenceye neden oldu.

BOŞANDILAR

Otelcilik sektöründe çalışan Marcella ve Tage, 12 yıl önce akraba olduklarını bilmeden evlendiler ancak bir süre sonra boşandılar. Kızları Jane şimdi sekiz yaşında.