Düğünde damadın arkadaşı 'gelin bana ev anahtarını verdi' dedi, ortalık bir anda buz kesti

İngiltere'de gerçekleşen bir düğünde damadın yakın arkadaşının yaptığı konuşma geline zor anlar yaşattı. Damadın yakın arkadaşı Neil davetlilerin önünde mikrofon alarak karısının ona evlerinin yedek anahtarını verdiğini ve sık sık evlerine uğradığını iddia etti.

Düğünde damadın arkadaşı 'gelin bana ev anahtarını verdi' dedi, ortalık bir anda buz kesti

İngiltere'nin Cheshire eyaletindeki  Knutsford kasabasında gerçekleşen düğünde damadın yakın arkadaşı davetlilerin önünde eline mikrofon alarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Neil “Ryan ve Sophie yeni evlerine taşınalı çok olmamıştı ve Ryan, kendisi uzaklardayken Sophie'nin herhangi bir ihtiyacı olduğunda gidip ona yardım edip edemeyeceğimi sordu. Açıkçası, en iyi arkadaşı olarak, tabii ki dedim. Arada bir yanına gidip halini hatrını soruyordum..."

Düğünde damadın arkadaşı 'gelin bana ev anahtarını verdi' dedi, ortalık bir anda buz kesti - Resim : 1

YEDEK ANAHTARI VERDİ

Bu konuşmanın ardından salonda epey bir gerginlik olmasıyla beraber gelin ve damadın suratı şaşkınlık içerisinde kaldı yakın arkadaş sözlerine şöyle ifade etti: "Zaman içinde bu ziyaretler biraz daha sıklaştı, o kadar ki Sophie bana bir yedek bir anahtar verdi ve bu bir süre böyle devam etti..." "Ancak bugün itibarıyla, nihayet imzaları attığınız gerçeğini düşündüğümde, yedek anahtarı size vermemin doğru olduğunu düşünüyorum. Sophie, işte yedek anahtar..."
 

ŞAKA OLDUĞU ANLAŞILINCA İNSANLAR GÜLMEYE BAŞLADI

Sağdıç ceketinin cebinden anahtarı çıkardı ve şaşkın geline uzattı. Hemen ardından damadın arkadaşlarının bir kısmı da ceplerindeki anahtarları ona uzattı. İşin aslının anlaşılmasıyla birlikte salonda gülüşmeler başladı...