Düğünden bir gün önce öğrendiği gerçekle yıkılan damat her şeyi iptal etmek istedi

Bir çift düğün için tüm hazırlıklarını tamamlamıştı. En heyecanlı olacakları günün 1 gün öncesinde büyük bir kriz yaşandı. Damat öğrendiği gerçekle yıkıldı.

Düğünden bir gün önce öğrendiği gerçekle yıkılan damat her şeyi iptal etmek istedi

Duyanları şaşırtan olay Gana'da yaşandı. Düğünden bir gün önce öğrendiği gerçekle yıkılan 31 yaşındaki damat sosyal medyadan yaptığı paylaşımda nişanlısıyla ilgili gerçeği açıkladı. Nişanlısının yaşı konusunda yalan söylediğini ifade eden adam düğünü iptal etmeyi düşündüğünü dile getirince sosyal medyada gündem oldu.

GELİN YAŞINA 30 DEDİ AMA GERÇEK BAŞKA ÇIKTI

Gana’da yaşayan ismi açıklanmayan bir adam nişanlısının kendisine 30 yaşında olduğunu söylemesine rağmen düğünden birkaç gün öncesinde gerçek yaşının 37 olduğunu öğrendiğini itiraf etti. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda düğünü iptal etmeyi düşündüğünü söyleyen adam sosyal medya kullanıcılarının fikrini sorunca viral oldu.

SOSYAL MEDYA ONU KONUŞUYOR

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran adam ayrılık kararını kullanıcılara sordu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı verdiği kararı doğru bulurken bazıları ise ayrılık kararının yanlış olduğunu dile getirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “Bu kesinlikle bir yalan ve affedilemez” yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Aşk her şeyi affeder” yorumunu ekledi.