Düğünü basıp kurşun yağdıran zanlılar yakalandı

Gaziantep'te bir düğün, gelinin eski eşi ve akrabaları tarafından basıldı. Kurşun yağmurunda bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Olay sonrasında dehşet saçan 2 kişi yakalandı.

Düğünü basıp kurşun yağdıran zanlılar yakalandı

Gaziante'te yapılan bir düğünde adeta vahşet yaşandı. Gelinin eski eşi ve akrabaları, düğünü bastı. 1 kişinin ölümü, 4 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaya ilişkin 2 zanlı yakalandı. 

 

GELİNİN BABASI AĞIR YARAL, DAMADIN AĞABEYİ ÖLDÜ

Düğün alanına rastgele açılan ateş sonucu damadın ağabeyi Murat Kara (32) ve gelinin babası İbrahim Baş ile birlikte toplam 5 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan üç çocuk babası Murat Kara yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan gelin babası İbrahim Baş'ın durumunun ise kritik olduğu öğrenildi.

2 ZANLI YAKALANDI

Yaşanan olayın ardından çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan 3 zanlıdan 2'sini yakaladı. Konu ile ilgili Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada ise "23.08.2021 tarihi saat 22.30 sıralarında Şehitkamil ilçemizde bir mahallede düğün merasimi esnasında M.K’nin ateşli silahla öldürülmesi, İ.B, Z.B., H.B ve E.B isimli şahısların yaralanması olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmada olayın aileler arası husumetten kaynaklandığı anlaşılmıştır. Şüpheli S.U. ve D.U. olayın hemen ardından emniyet ekiplerimiz tarafından yakalanmış, şüpheli E.U.’nun yakalanması için çalışmalar titizlikle yürütülmektedir. Olayda yaralanan şahısların tedavileri devam etmekte olup, Valiliğimiz ve emniyet güçlerimiz gelişmeleri yakından takip etmektedir" ifadelerini kullandı.