Dumanı üzerinden çıkan leziz bir makarna yemek istediler. Ancak bir şeyi hesaba katmadılar. Yemek için seçtikleri yer çok yanlıştı

Dumanı üzerinden çıkan oldukça lezzetli bir makarna yemek istediler. Ancak Kanada'da olduklarını unutup -46 derece ellerindeki makarna tenceresiyle dışarı çıktılar. Hava durumunu hesaba katmayınca olanlar oldu. Yemek için seçtikleri yer çok yanlıştı. Çünkü çatalı makarnaya batırıp yukarı doğru çekti. Saniyeler içinde çatal, soğuktan havada öylece donup kaldı. Üzerinden dumanlar çıkan makarna bir anda taş gibi oldu. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Yeni pişmiş, dumanı henüz üzerinde olan makarnayı, Kanada'da evin dışında yemek istediler. Ancak birazdan olacaklardan habersizlerdi. Kanada'da olduklarını unutup -46 derece ellerindeki makarna tenceresiyle dışarı çıktılar. Hava durumu ise hiç düşünmediler ya da havanın soğukluğunu tüm dünyaya göstermek amacıyla böyle bir video çektiler. 

DUMANI ÜZERİNDEYDİ

Dışarıda yemek için hem yanlış bir konum hem de yanlış bir mevsimdi. Dumanı üzerinde olan makarna bile saniyeler içinde bambaşka bir şeye döndü. Çatalı makarnaya batırıp yukarı doğru çekti. Saniyeler içinde çatal, soğuktan havada öylece donup kaldı. Üzerinden dumanlar çıkan makarna bir anda taş gibi oldu. O anlar saniye saniye kaydedildi.