Seren Serengil, en yakın arkadaşı Mustafa Tohma'ya evet dedi!

Dumping Sendromu hastalığına yakalanan ve Beyaz TV ekranlarında yayımlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil en yakın arkadaşı Mustafa Rahman Tohma ile evleneceğini duyurdu.

Seren Serengil, en yakın arkadaşı Mustafa Tohma'ya evet dedi!

Dumping Sendromu hastalığına yakalanan ve Beyaz TV ekranlarında yayımlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programının sunucusu Seren Serengil, magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Daha önce 4 evlilik geçiren Serengil, beşinci kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Seren Serengil, yakın arkadaşı Mustafa Tohma’dan evlilik teklifi aldı. Serengil sürpriz teklife "Evet" dediği anları ise böyle paylaştı.

Seren Serengil, en yakın arkadaşı Mustafa Tohma'ya evet dedi! - Resim : 1

Serengil, yakın arkadaşı Mustafa Rahman Tohma ile evleneceği haberini ise, sosyal medya hesabı instagramdan duyurdu. Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'dan da yanıt gecikmedi.

Seren Serengil, en yakın arkadaşı Mustafa Tohma'ya evet dedi! - Resim : 2

Zayıf olma uğruna 2 kez ameliyat olan ve "Kilo vermemi durduramıyoruz..." diyen ünlü sunucunun Dumping Sendromu hastalığına yakalandığı ortaya çıktı.

70 kilodan 46 kiloya düşen ünlü sunucu, sürpriz bir şekilde evlenme kararı aldı.

"Bir kişide hem aşkı hem de arkadaşlığı bulmak"

Ünlü şarkıcı, sağlık sorunları yaşadığı bu zor günlerinde kendisini yalnız bırakmayan sevgilisinin evlilik teklifini sosyal medya hesabından, 'evet dedim' mesajıyla ilan etti. Serengil'in paylaşımının ardından Tohma da, "Bir kişide hem aşkı hem de arkadaşlığı bulmak" mesajını paylaştı.

Seren Serengil, en yakın arkadaşı Mustafa Tohma'ya evet dedi! - Resim : 3

Mustafa Rahman Tohma kimdir?

Mustafa Tohma, 6 Kasım 1982 tarihinde Antakya'da dünyaya geldi. Aile işi olan ve kendisinin de ziraat fakültesini bitirerek başladığı çiftçilik kariyerine devam etmektedir. Mısır, buğday, hayvan yemi üretmekte olan Mustafa Tohma, geçmiş yıllarda boyunun uzun olması nedeniyle aile dostlarını kırmayarak birkaç defa modellik yaptığını ifade ediyor. Mustafa Tohma kendi mesleği olan çiftçiliğe devam etmektedir.