Dünya alarmda... İki büyük ülkeye dün itibariyle giriş yaptı... Önüne çıkan insan yığınlarını bilardo gibi devirip ilerliyor

Dünyanın en güçlü fırtınalarından birinin yaşandığı bölgeden gelen görüntüler, 'kıyamet günü mü geldi' yorumlarını yaptırdı. Hava Forum isimli sosyal medya hesabında paylaşılan görüntüler yürekleri ağza getirdi. Hindistan ve Pakistan'ı vuran Biparjoy siklonu karayı vurunca çok sayıda insanın korkunç durumdan etkilendiği görüldü.

Umman Denizi'nde meydana gelen Biparjoy Tropikal kasırgası ya da Biparjoy Siklonu olarak bilinen korkunç fırtına karayı vurdu. Hindistan ve Pakistan'da çekilen korkunç görüntüler, insanların bir anda sular altında kaldığını gösterdi. Uydu görüntülerinde de görülen ve oldukça güçlü hava olayı sırasında gökyüzündeki bulutların bile inanılmaz bir şekil almasın neden oldu. 

Dünya alarmda... İki büyük ülkeye dün itibariyle giriş yaptı... Önüne çıkan insan yığınlarını bilardo gibi devirip ilerliyor - Resim : 1

ORTALIĞI YIKTI

Hava Forum sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan kolaj bir videoda, Biparjoy Tropikal kasırgası sırasında yaşananlar gösterildi. Bir anda insanların sular altında kaldığı görüntüler, uygu görüntüleri, bir gemiden çekilen bulutların görüntüleri ve pek çok korkunç detay görüntüler paylaşıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı da paylaşılan bu görüntülere, "Badin şehrinin kıyı bölgelerinde yaşayan halkın orayı terketmesi lazım. Kıyı bölgesinde olması Deniz'in de etkisiyle faciayı büyütebilir." şeklinde bir yorum yaptı.