Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Törende tartışmalara yol açan detay! "Biden üçüncü dünya ülkelerinin liderlerini yakından tanıdı"

İngiltere'de Kraliçe II. Elizabeth, dün görkemli bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Çok sayıda devlet başkanının katıldığı törende ABD Başkanı Joe Biden'ın oturduğu koltuk sırası tartışmalara neden oldu. ABD'nin bir numaralı gündem maddesi haline gelen törenle ilgili Biden'a tepki yağdı.

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Törende tartışmalara yol açan detay! "Biden üçüncü dünya ülkelerinin liderlerini yakından tanıdı"

İngiltere'de eşi Jill Biden'la Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze törenine katılan ABD Başkanı Joe Biden, oturduğu koltuk sırası ile tepkilerin hedefi oldu.

ABD'yi temsil etmek üzere Westminster Kilisesi'ndeki cenaze törenine Biden çifti, kilisedeki törende 14'ün sıraya oturdu.

Biden ve eşinin oturduğu koltuk bir anda ABD'nin bir numaralı gündem maddesi oldu. Sosyal medyada tartışmalara yol açan olay, ABD'de Kraliçe'nin törenini geride bıraktı.

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Törende tartışmalara yol açan detay! "Biden üçüncü dünya ülkelerinin liderlerini yakından tanıdı" - Resim : 1

"ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKELERİNİN LİDERLERİNİ TANIMASI İÇİN İYİ FIRSAT"

Sosyal medyada en dikkat çeken yorum ise eski ABD Başkanı Donald Trump'tan geldi.

Biden'ın ABD'nin saygınlığını sadece 2 yılda bitirdiğini öne süren Trump ABD Başkanını şu söz ile ti'ye aldı;

'Başkanımız bazı üçüncü Dünya ülkelerinin liderlerini tanıması için iyi bir fırsat oldu.'

Trump, 'Başkan olsaydım, beni oraya oturtmazlardı ve ülkemiz şu anda olduğundan çok daha farklı olurdu' dedi.