Dünya bu olayı konuşuyor! Lionel Messi’ye büyük saygısızlık! Görüntüler skandalı ortaya çıkardı

2026 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Arjantin ile Paraguay karşılaştı. Maçta yaşanan çirkin olay tüm dünyada çok konuşuldu. Paraguay’ın forveti Antonio Sanabria, Lionel Messi’ye tükürdü. Sanabria’nın kendisine tükürdüğünü görmeyen Messi, “Gerçek şu ki görmedim. Soyunma odasında içlerinden birinin yüzüme tükürdüğünü söylediler. Gerçek şu ki, bu adamın kim olduğunu bile bilmiyorum” dedi.

2026 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Arjantin evinde Paraguay’ı konuk etti. Arjantin mücadeleyi 3.dakikada Otamendi’nin attığı golle 1-0 kazandı. Arjantinli yıldız Messi, 52.dakikada Julian Alvarez’in yerine oyuna dahil olurken maçta skandal bir olay yaşandı.

Dünya bu olayı konuşuyor! Lionel Messi’ye büyük saygısızlık! Görüntüler skandalı ortaya çıkardı - Resim : 1

MESSİ ARKASI DÖNÜKKEN TÜKÜRDÜ

Paraguay Milli Takımı’nın Torino’da forma giyen 27 yaşındaki futbolcusu Antonio Sanabria, 85.dakikada yaşanan arbede sonrası Lionel Messi’nin sırtına tükürdü. Messi ve Brezilyalı hakem Raphael Claus pozisyonu görmedi.

Dünya bu olayı konuşuyor! Lionel Messi’ye büyük saygısızlık! Görüntüler skandalı ortaya çıkardı - Resim : 2

MESSİ: BİRİNİN YÜZÜME TÜKÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER GÖRMEDİM

Maçın ardından konuşan Messi, “Gerçek şu ki görmedim. Soyunma odasında içlerinden birinin yüzüme tükürdüğünü söylediler. Gerçek şu ki bu adamın kim olduğunu bile bilmiyorum. Onu görmedim. Sadece bana söylediler. Ben de önem vermek istemiyorum çünkü o ortaya çıkacak, her yerde konuşacak ve bu daha da kötü. Bilinecek, bu yüzden bunu orada bırakmak daha iyi” dedi.

Dünya bu olayı konuşuyor! Lionel Messi’ye büyük saygısızlık! Görüntüler skandalı ortaya çıkardı - Resim : 3

TÜKÜRDÜĞÜNÜ İNKAR ETTİ

Sanabria ise görüntülere karşın Messi’ye tükürmediğini öne sürerek, “Resme bakıyordum. Sanki tükürmüşüm gibi ama hayır, görülecek bir şey yok. Çok uzaktaydı. Messi'yle ilgili hiçbir şey olmadı. Sanki tükürmüşüm gibi ama görecek bir şey yok, çok uzaktaydı. Bunu tamamen inkar ediyorum” şeklinde konuştu.

Dünya bu olayı konuşuyor! Lionel Messi’ye büyük saygısızlık! Görüntüler skandalı ortaya çıkardı - Resim : 4